ErgoCocoon inbaker slaapzak Bamboo Rainforest (0-3m) TOG 0.2

Ergopouch ErgoCocoon inbakerzak is gemaakt van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan de baby zich vrij bewegen en zich toch veilig en geborgen voelen omdat de stof strak om het lijfje zit. Dankzij de rits is het inbakeren in een mum van tijd gebeurd.


De ergoCocoon is voorzien van drukknopjes bij de armopeningen. Hierdoor kan je zelf kiezen of je het gewoon als slaapzakje of als inbakerzakje gebruikt - simpelweg wel of niet de armpjes eruit te laten! Door dit systeem kan je het inbakeren heel eenvoudig afbouwen.


Bovendien ook makkelijk om snel luiers te verschonen zonder te 'ontbakeren'.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 37,50
  • ✓ Gratis verzending vanaf 49 euro (Belgie) en 70 euro (andere landen binnen Europa)
  • ✓ Veilig en makkelijk online betalen
  • ✓ Levering binnen 2-3 werkdagen

Productbeschrijving

Details

Ergo Pouch uit Autralië: het ideale slaapconcept!

De beste inbakerzakjes, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en Merino wol. Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen hierdoor echt beter.

TOG 0.2

De beste temperatuur in de kinderkamer voor een goede nachtrust bedraagt tussen de 16 en 20 °C. Om ervoor te zorgen dat je kindje zijn eigen lichaamstemperatuur tijdens de slaap kan regelen, raden we natuurlijke vezels aan. Deze zijn perfect om de temperatuur van je kleintje op het juiste peil te houden tijdens de nacht, zonder gevaar van overhitting.

Als je een inbakerzakje met de juiste TOC waarde kiest, heeft je baby geen extra dekentje nodig. De inbakerzakjes worden ingedeeld naar TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer het is. 

Deze inbakerslaapzak heeft een TOG-waarde van 0.2, perfect voor de zomer!

Maat: 0-3 maanden

Materiaal: 100% natuurlijke materialen