Ergopouch pyjama Moose 5 jaar

Een heerlijk zacht pyama’tje van Ergopouch in de kleur grijze met leuke rendier opdruk. ErgoPouch maakt gebruik van de meest zachte en natuurlijke vezels. Zo is de pyjama gemaakt van bamboe, een stof die erg ademend en antibacterieel is.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,00

Productbeschrijving

Details

Een heerlijk zacht pyama’tje van Ergopouch in de kleur grijs met rendier opdruk. ErgoPouch maakt gebruik van de meest zachte en natuurlijke vezels. Zo is de pyjama gemaakt van bamboe, een stof die erg ademend en antibacterieel is. Het natuurlijke materiaal is huid- en milieuvriendelijk, vanaf de eerste dag heb je dat heerlijke ‘net gewassen’ gevoel. Dit materiaal reguleert gelijk de temperatuur heel goed, het bamboe houdt je kindje 2-3 graden koeler of warmer en absorbeert tot 4 keer meer vocht dan gewone katoen. Perfect in alle seizoenen.

Maat: 5 jaar

Materiaal: 100% bamboe

Print: rendier

Over Ergopouch:

Ergopouch, bekend van de heerlijke en natuurlijke inbakerzakjes en slaapzakken, heeft ook pyjama’s voor klein en groot. Net zo natuurlijk als de slaapzakjes, want ze zijn gemaakt van bamboe met een vleugje katoen. Dat betekent dat het zijdezacht aanvoelt op het huidje, hypo-allergeen is en anti-bacterieël werkt en bovendien de temperatuur reguleert.